Zoeken binnen de website
Dakopbouw met INpakt panelen
Renovatie

Gevelisolatie is de laatste en belangrijkste stap op weg naar gasloos

Professionele renovatie en na-isolatie van je buitenmuur met de duurzame afwerking van INpakt panelen

INpakt panelen zijn speciaal ontworpen voor renovatie- en na-isolatieprojecten. Veel woningen in Nederland zijn traditioneel uitgevoerd in baksteen, daarom is het belangrijk dat renovatie- en isolatieprojecten in dezelfde baksteenlook worden uitgevoerd. Een populaire oplossing hiervoor is het gebruik van steenstrips. Hoewel deze oplossing praktisch lijkt, kan het aanbrengen van steenstrips moeilijk zijn bij bepaalde weersomstandigheden en kunnen ze soms loslaten van de gevel.

Ontdek de voordelen van buitenmuur na-isolatie en renovatie met Mantellum: Bespaar op energiekosten en verhoog de waarde van uw woning

Daarom is INpakt panelen een veel betere oplossing voor renovatie en na-isolatieprojecten. Inpakt panelen zijn gemakkelijk te installeren, sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen die lijken op baksteen, waardoor ze een perfecte oplossing zijn voor renovatie- en isolatieprojecten. Als je het oplossen van gevelproblemen combineert met isolatie, krijg je niet alleen een energiezuinige woning maar ook een verhoging van de waarde van je woning.

Terugbelverzoek

Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen en graag persoonlijk door een van onze productspecialisten teruggebeld worden, vul dan onderstaand formulier in. We streven ernaar om binnen 1 (werk)dag contact met je op te nemen.

Vrijblijvend advies voor gevelrenovatie en -isolatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor gevelrenovatie en -isolatie van jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en een passende oplossing te bieden voor jouw situatie.

Mantellum buitengevelisolatie Rotterdam logo

Mantellum biedt professionele buitengevelisolatie in de regio groot Rotterdam met behulp van de innovatieve INpakt Gevelbekleding. Kies voor de expertise van onze isolatietechniek-experts om je gevel te verbeteren en je energierekening te verlagen.

Openingstijden

maandag

07.45 - 16.45 uur

dinsdag

07.45 - 16.45 uur

woensdag

07.45 - 16.45 uur

donderdag

07.45 - 16.45 uur

vrijdag

07.45 - 16.45 uur

Contact

Mantellum Bouw B.V.
Zomerhofstraat 66
3032 CM Rotterdam
010 – 265 22 16
info@mantellum.nl

KvK: 89495225