Zoeken binnen de website
Dakopbouw met INpakt panelen
Renovatie

Haal je woning van het gas af met gevelisolatie - Ontdek de voordelen van na-isolatie bij Mantellum Bouw

Bespaar op energiekosten met na-isolatie van bestaande bouw

De komende jaren moeten miljoenen woningen van het gas af gehaald worden. Dubbelglas, vloerisolatie, dakisolatie en spouwmuur-isolatie zijn niet voldoende om een woning gasloos te maken. De gevels van al deze woningen zullen aan de binnen- of buitenzijde na-geïsoleerd dienen te worden. Voor het na-ïsoleren van een bakstenen gevel hebben we in Nederland baksteenland geen goede methode. Stuken of van gevelplaten voorzien geeft een andere look-and-feel aan de woning en is daarmee voor Welstand onacceptabel. Toepassing van steenstrips heeft als nadeel dat ze verlijmd moeten worden; dit is gevaarlijk bij brand, en bovendien kan de lijm verouderen, waardoor de steenstrips loslaten en naar beneden vallen. Om deze redenen is het gebruik van steenstrips in onder meer Rotterdam al niet meer toegestaan.

Brandveilige gevelisolatie zonder esthetische concessies: ontdek INpakt gevelpanelen

Bij Mantellum bieden wij jou een innovatieve en voordelige oplossing voor het isoleren van gevels aan de buitenzijde met behulp van INpakt panelen. De panelen zijn niet alleen brandveilig, maar ook ontworpen om de oorspronkelijke uitstraling van jouw woning te behouden. We beginnen met het aanbrengen van isolatiemateriaal van jouw keuze, waarna we de INpakt panelen mechanisch bevestigen met schroeven en pluggen, zonder gebruik van lijm. Door de baksteen-look-and-feel van onze panelen zal jouw woning nog steeds voldoen aan de Welstand-normen. En het beste van alles is dat je tijdens de renovatie gewoon in jouw woning kunt blijven wonen!

Terugbelverzoek

Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen en graag persoonlijk door een van onze productspecialisten teruggebeld worden, vul dan onderstaand formulier in. We streven ernaar om binnen 1 (werk)dag contact met je op te nemen.

Vrijblijvend advies voor gevelrenovatie en -isolatie

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor gevelrenovatie en -isolatie van jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Onze specialisten komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en een passende oplossing te bieden voor jouw situatie.

Mantellum buitengevelisolatie Rotterdam logo

Mantellum biedt professionele buitengevelisolatie in de regio groot Rotterdam met behulp van de innovatieve INpakt Gevelbekleding. Kies voor de expertise van onze isolatietechniek-experts om je gevel te verbeteren en je energierekening te verlagen.

Openingstijden

maandag

07.45 - 16.45 uur

dinsdag

07.45 - 16.45 uur

woensdag

07.45 - 16.45 uur

donderdag

07.45 - 16.45 uur

vrijdag

07.45 - 16.45 uur

Contact

Mantellum Bouw B.V.
Zomerhofstraat 66
3032 CM Rotterdam
010 – 265 22 16
info@mantellum.nl

KvK: 89495225